fbpx

Over ons

Al jarenlang kweken we bij De Hoog Orchids de mooiste Dendrobium Nobile’s binnen ons eigen merk Florallure. We beschikken daarnaast over verschillende certificeringen, zoals MPS-A+, MPS-GAP, GRASP en Sedex. Dit betekent dat we een hoge status hebben als het aankomt op milieubewust kweken en dat we aan zeer hoge eisen vanuit de retail voldoen. Lees meer over onze kwekerij.

Even voorstellen

Wij zijn Marco, Arjan en Jolanda. Samen kweken we met veel passie en plezier de mooiste orchideeën. Dit doen we al vele jaren met veel passie en toewijding. Dit doen we middels onze high-tech apparatuur, waardoor we veel energie besparen. We kweken onze orchideeën dus op een milieubewuste manier.

arjan-de-hoog-250x250

TOEWIJDING

Ons familie bedrijf kweekt sinds 1928 Dendrobium Nobilé’s. We zijn gevestigd in Delfgauw en Pijnacker in Zuid-Holland. Samen met onze enthousiaste medewerkers kweken we jaarrond Florallure Dendrobium Nobilé.  We beschikken over 52.000 m2 productieruimte, verdeeld over 2 moderne en duurzame locaties in Delfgauw en Pijnacker. We verkopen onze orchideeën aan groothandels, tuincentra en retailers. Zij zorgen er op hun beurt voor dat consumenten wereldwijd kunnen genieten van onze Dendrobium Nobilé.

hightech-250x250

HIGH-TECH

Onze kwekerij in Pijnacker is in 2007 volledig nieuw gebouwd. In 2013 opende De Hoog Orchids in Delfgauw een gloednieuwe en duurzame orchideeënkwekerij van 27.500 m2. Binnen onze kwekerijen maken we gebruik van 3 binnenschermen, warmte -en koude bronnen, een warmtepomp en WKK’s met een rookgasreiniger, waardoor we veel energie besparen en zorgen voor een flinke CO2 reductie. De orchideeën worden tijdens de koeling belicht met ledverlichting. Deze nieuwe techniek zorgt voor een zo laag mogelijk energieverbruik en de beste knopbezetting bij Florallure Dendrobium Nobile’s. De warmte die vrijkomt tijdens het koelen wordt in de opkweek hergebruikt voor de groei van de jonge orchideeën.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MILIEUBEWUST

Duurzaamheid en milieu zijn voor ons belangrijke aspecten. De Hoog Orchids probeert op een zo milieu verantwoordelijke manier te telen. Door de ledverlichting en de CO2 reductie proberen we zo min mogelijk het milieu te belasten. Dit geldt ook voor het werken met biologische bestrijdingsmiddelen, de natuurlijke vijanden. We hechten veel waarde aan kwaliteitscertificeringen. Op het gebied van milieu, duurzaamheid, veiligheid en traceerbaarheid zijn we dan ook gecertificeerd volgens de hoogste normen (MPS A+ & MPS GAP).

Werken bij De Hoog Orchids

Ons enthousiaste team van 40 medewerkers zorgt er elke dag weer voor dat de planten met veel zorg en toewijding terechtkomen bij de consument. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wil je je aansluiten bij ons team? Dat kan. Bekijk hier onze openstaande vacatures.