Eén plant, een zee van bloemen: dat zijn Florallure Sublime Orchids.
De stijlvolle, luxe uitstraling en de frisse kleuren maken het een perfecte sfeermaker in ieder huis.
Florallure wordt exclusief gekweekt en geleverd door De Hoog Orchids.

florallure-speciale

speciale collectie

Florallure heeft niet voor niets: ‘Sublime Orchids’ als toevoeging. Het is een collectie met daarin alleen de hoogste kwaliteit Dendrobium Nobilé. Er zijn verschillende kleuren Florallure, van fris wit tot intens roze en tweekleurige bloemen.

etiket-montage

inspirerende uitstraling

Niet alleen de plant zelf maar ook de aankleding maken Florallure uniek. Etiketten, potcovers en traybanden zijn allemaal ontworpen om de beleving van het merk te versterken en uiteraard: uw verkoop te bevorderen! Op verzoek ontwikkelen wij maatwerk promotiemateriaal.

florallure-website

consumenten informatie

Om onze gezamelijke doelgroep, de consument, te voorzien van alle gewenste informatie over Florallure is er een toegewijde website: www.florallure.com Volledig in de uitstraling die het merk sterk maakt kan de consument lezen over de Dendrobium Nobilé, de verzorging en het beschikbare assortiment.

florallure-eau-de-parfumm

eau de parfum

Sinds 2018 kent Florallure een eigen eau de parfum. Gebaseerd op de frisse geur van de exotische Dendrobium Nobile met een vleugje zachte bergamot, ondersteund door zoete oranjebloesem. Uniek in zijn soort en verkrijgbaar in een luxe geschenkverpakking inclusief Dendrobium Nobile.