fbpx

De slogan ‘Sublime Orchids’ verraadt het al, Florallure stamt af van de orchidee. De soortnaam is Dendrobium Nobilé, een veelbloemige soort. Onderstaande verzorgingstips zorgen ervoor dat u extra lang van uw Florallure kan genieten.

Florallure Sublime Orchids

Niet voor niets noemen we de orchideeën van ons merk Florallure ‘Sublime Orchids’. Al sinds 1928 zijn we volledig gespecialiseerd in het kweken van hoge kwaliteit orchideeën van het type Dendrobium Nobilé. Ons familiebedrijf is opgericht in 1928 en beschikt inmiddels over 2 teeltlocaties met een gezamenlijke productieruimte van maar liefst 52.000 m2. Als specialist in het telen van deze unieke plant maken we onderscheid tussen de witte variant (Dendrobium Nobilé Apollon) en andere kleursoorten, welke een andere teeltbenadering vereisen.

Florallure
IMG_2632

Eigenschappen van de Florallure

Eén plant, een zee van bloemen: dat zijn Florallure Sublime Orchids. De stijlvolle, luxe uitstraling en de frisse kleur maken het een perfecte sfeermaker in ieder huis. Fleur uw omgeving met Florallure.

De bloemen van het bloemenmerk Florallure zijn prachtige bloemen met een aantal bijzondere eigenschappen. We sommen ze hieronder graag even voor u op:

  • Altijd verzekerd van een hoge knopbezetting
  • De bloemtrossen zijn perfect verdeeld over blad en stam
  • De stammen zijn altijd even hoog bij meerdere stammen
  • Keuze uit frisse, intense kleuren of juist mooie zachte
  • Altijd 42 dagen in bloei

Dendrobium Nobilé

De Dendrobium Nobilé onderscheidt zich van de andere orchideeënsoorten door het trosje bloemen dat zich vormt tegenover de oksel van elk blad. De geurende bloemen zijn vijf tot acht cm breed en er kunnen er wel 100 aan een plant groeien. Meestal koopt u een Florallure met alle bloemen nog in knop, na een dag of 5 komen de knoppen uit en ontstaat er een ware bloemenzee.

VERZORGING

Gelukkig trekt een Dendrobium Nobilé meer aandacht dan dat ‘ie vraagt. Gebruik de verzorgingstips voor licht, temperatuur, water en mest. Doe daar een beetje liefde bij en u heeft zomaar meer dan 6 weken plezier van uw Florallure.

WAAR TE KOOP

Een Dendrobium Nobilé van Florallure koopt u elke vrijdag gewoon bij onze kwekerij in Pijnacker of plaats uw bestelling via winkel@dehoogorchids.com. Zakelijke klanten plaatsten eveneens hun bestelling via verkoop@dehoogorchids.com. Of bestellen ze online via Floriday.

De Florallure in bloei

Benieuwd naar hoe onze mooie Florallure bloeit? Bekijk dan het filmpje en laat u verbazen.

Over De Hoog Orchids

Florallure kweken we in Delfgauw. Ons familiebedrijf De Hoog Orchids kweekt al bloemen vanaf 1928 en is gespecialiseerd in Dendrobium Nobilé. Ons moderne bedrijf is voorzien van de laatste technieken op het gebied van belichting, koeling en logistiek en werkt volgens de hoogste milieuvriendelijke standaard.

Over onze kwekerij

Tijdens het kweekproces hebben we oog voor de omgeving. Zo zijn onze systemen geoptimaliseerd om een perfect product te leveren en daarbij het milieu zo min mogelijk te belasten. Ook beschikken we over diverse certificeringen en wekken we onze eigen energie, stroom en warmte op.

Meer weten over onze Florallure of orchideeënkwekerij?

Wilt u meer weten over onze Florallure of heeft u een vraag voor onze kwekerij? Neem dan telefonisch contact op of stuur een e-mail naar ons. Ook als u zakelijk de Florallure orchideeën wilt kopen en direct geholpen wilt worden, belt u naar 015 262 0429. We helpen u graag!