fbpx

Eén plant, een zee van bloemen: dat zijn Florallure Sublime Orchids.
De stijlvolle, luxe uitstraling en de frisse kleuren maken het een perfecte sfeermaker in ieder huis.
Fleur je omgeving op met Florallure.

florallure-red-emperor-flower

Collectie

Florallure heeft niet voor niets: ‘Sublime Orchids’ als toevoeging. Het is een collectie met daarin alleen de hoogste kwaliteit Dendrobium Nobilé. Er zijn verschillende kleuren Florallure, van fris wit tot intens roze en tweekleurige bloemen.

florallure-irene-smile-flower

verzorging

Gelukkig trekt een Dendrobium Nobilé meer aandacht dan dat ‘ie vraagt. Gebruik de verzorgingstips voor licht, temperatuur, water en mest. Doe daar een beetje liefde bij en je hebt zomaar meer dan 6 weken plezier van je Florallure.

florallure-appolon-flower

waar te koop

Een Dendrobium Nobilé van Florallure is makkelijk online te bestellen via bakker.com. Op vrijdagen is ook de winkel aan de kwekerij open, klik hier voor tijden en locatie. Florallure verhandeld ook aan de betere bloemisten.

Dendrobium nobilé

De Dendrobium Nobilé onderscheidt zich van de andere orchideeënsoorten door het trosje bloemen dat zich vormt tegenover de oksel van elk blad. De geurende bloemen zijn vijf tot acht cm breed en er kunnen er wel 100 aan een plant groeien. Meestal koop je een Florallure met alle bloemen nog in knop, na een dag of 5 komen de knoppen uit en ontstaat er een ware bloemenzee.

Een zee van bloemen

De kweker

Florallure wordt gekweekt in Delfgauw. Familiebedrijf De Hoog Orchids kweekt al bloemen vanaf 1928 en is sinds 1990 gespecialiseerd in Dendrobium Nobilé. Het moderne bedrijf is voorzien van de laatste technieken op het gebied van belichting, koeling en logistiek en werkt volgens de hoogste milieuvriendelijke standaard.