fbpx

De Hoog Orchids is de absolute specialist in Dendrobium Nobilé.
Ons assortiment bestaat puur uit kwalitatief hoogwaardige soorten en exclusieve kleuren, jaarrond leverbaar.

apollon

De Apollon is de meest veelzijdige Florallure. De stammen zijn volledig bezet met knoppen. De bloemen zijn wit als sneeuw met een zachtgeel hart. Hierdoor straalt de plant luxe en rust uit.

akatsuki

Deze prachtige kleurrijke Florallure is een echte blikvanger in je huiskamer. De warme paarse kleur, gecombineerd met het gele hart zorgt ervoor dat je met de Akatsuki een warme atmosfeer creëert.

Bright Eye

De naam van deze Florallure zegt het al: je haalt vrolijkheid in huis. Deze Dendrobium Nobilé heeft sierlijke witte bloemetjes met mooi roze randje. Fris maar toch kleurrijk.

apollon midi

De Apollon Midi is de middelste van de drie beschikbare maten. De plant heeft dezelfde kenmerken als de Apollon maar is met haar 9 cm potmaat nét wat kleiner.

Kumiko

Deze rustieke Florallure heeft een zacht roze kleur met een subtiel geel hart. Door haar hoge knopbezetting is de Kumiko een ware bloemenzee als ze in bloei staat. Ze past perfect in een rustig interieur.

apollon bow

De Apollon boog is gemaakt van onze beste 2 stam Apollon met een diameter van wel 30cm doorsnede! De perfecte keuze voor iemand die net iets anders wil.

Sunny Eye

Deze nobile heeft middelgrote bloemen en een zeer hoge knopbezetting. De prachtig opvallende bloem heeft een parelmoer witte  basis met een sprekend donker hart en kleurrijke roze randen.

VERKOOP

Ons assortiment is voor de handel beschikbaar via de webshop van Floriday.io of via directe verkoop. Klik op deze link om direct naar Floriday te gaan of email naar: verkoop@dehoogorchids.com voor direct contact met één van onze verkopers.