fbpx

Dendrobium Nobilé

Maak kennis met onze collectie Dendrobium Nobilé orchideeën van de hoogste kwaliteit. Bij De Hoog Orchids hebben we ons gespecialiseerd in de teelt en verkoop van deze sterke plant onder ons eigen merk Florallure Sublime Orchids.

Dit prachtige lid van de orchideeënfamilie staat bekend om zijn kleurrijke en elegante bloemen, die een grote aantrekkingskracht hebben op orchideeënliefhebbers over de hele wereld.

Orchideeënkwekerij De Hoog Orchids

Wij zijn De Hoog Orchids. Dé toonaangevende kweker en aanbieder van Dendrobium Nobilé in Nederland. We verkopen de beste orchideeën aan groothandels, tuincentra, retailers én particulieren.

Aanbod orchidee soorten

apollon

De Apollon is de meest veelzijdige Florallure. De stammen zijn volledig bezet met knoppen. De bloemen zijn wit als sneeuw met een zachtgeel hart. Hierdoor straalt de plant luxe en rust uit.

akatsuki

Deze prachtige kleurrijke Florallure is een echte blikvanger in uw huiskamer. De warme paarse kleur, gecombineerd met het gele hart zorgt ervoor dat u met de Akatsuki een warme atmosfeer creëert.

Bright Eye

De naam van deze Florallure zegt het al: u haalt vrolijkheid in huis. Deze Dendrobium Nobilé heeft sierlijke witte bloemetjes met mooi roze randje. Fris maar toch kleurrijk.

Sunny Eye

Deze nobile heeft middelgrote bloemen en een zeer hoge knopbezetting. De prachtig opvallende bloem heeft een parelmoer witte basis met een sprekend donker hart en kleurrijke roze randen.

Sunny Bird

Deze rustieke Florallure heeft een zacht gele kleur met een geel hart. Door haar hoge knopbezetting is de Sunny Bird Shiny Day een ware bloemenzee als ze in bloei staat. Ze past perfect in een rustig interieur.

apollon bow

De Apollon boog is gemaakt van onze beste 2 stam Apollon met een diameter van wel 30cm doorsnede! De perfecte keuze voor iemand die net iets anders wil.

Dendrobium Nobilé: 6 ondersoorten

We zijn al sinds 1990 dé specialist in het kweken van kwalitatief hoogstaande Dendrobium Nobilé orchideeën. Dankzij onze ontembare passie en uitzonderlijke toewijding zijn we er trots op om u bij De Hoog Orchids een uitgebreide selectie van 6 ondersoorten (cultivars) van deze bijzondere orchidee te kunnen aanbieden:

  • Dendrobium Nobilé ‘Apollon’
  • Dendrobium Nobilé ‘Akatsuki’
  • Dendrobium Nobilé ‘Bright Eye’
  • Dendrobium Nobilé ‘Sunny Bird Shiny Day.’
  • Dendrobium Nobilé ‘Apollon Bow’
  • Dendrobium Nobilé ‘Sunny Eye’

Iedere cultivar heeft zijn eigen unieke kenmerken, exclusieve kleuren en ongeëvenaarde schoonheid. Bekijk het aanbod van de verschillende Dendrobium Nobilé orchideeën en bestel ze direct bij de kweker, De Hoog Orchids.

Alles over Dendrobium Nobilé

De Dendrobium Nobilé is een unieke en exotische orchideeënsoort die zijn oorsprong vindt in de bergachtige gebieden van Zuidoost-Azië, Maleisië, de Himalaya, Japan en Zuid-China. Wat deze bijzondere plantensoort kenmerkt, zijn de weelderige bloemtrossen die zich onder de oksels van elk blad vormen. Een ander fascinerend kenmerk van de Dendrobium Nobilé is dat deze plant ongevoelig is voor ethyleen en de kou beter kan verdragen dan veel andere orchideeën. Bij De Hoog Orchids zijn we gepassioneerd en gespecialiseerd in het telen van deze prachtige plant die een heerlijke geur en sfeer in elke ruimte brengt, het hele jaar door.

Dendrobium Nobilé verzorgen

Bent u in het bezit van de prachtige, veelbloemige Dendrobium Nobilé orchidee soorten? Dan wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Het verzorgen van deze bijzondere orchidee vergt echter wel enige kennis en expertise. Maar geen zorgen, we delen graag onze verzorgingstips met u om ervoor te zorgen dat uw Florallure orchideeën zo lang mogelijk blijven stralen en u elke dag weer betoveren met hun adembenemende schoonheid.

Apollon Boog en Midi

Dendrobium Nobilé orchideeën kopen

Op zoek naar de beste Dendrobium Nobilé orchideeën voor in huis of om in uw winkel te verkopen? Dan zit u bij De Hoog Orchids precies goed. We zijn gespecialiseerd in het telen van deze sterke plant en verkopen 6 kwalitatief hoogstaande ondersoorten (cultivars) van Dendrobium Nobilé. Bestel bij De Hoog Orchids uw Dendrobium Nobilé orchidee soorten en geniet elke dag van hun ongeëvenaarde schoonheid en heerlijke geur.

Ik ben een particulier

Onze orchideeënkwekerij in Pijnacker beschikt over een winkel voor particulieren. Hier vindt u een breed assortiment aan Dendrobium Nobilé. Onze winkel is elke vrijdag geopend van 14.00 – 17.00 uur. Kom gerust eens langs om de diverse soorten Dendrobium Nobilé te bekijken en kopen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een bestelling via plaatsen de e-mail: winkel@dehoogorchids.com.

Ik ben een zakelijke klant

Ons assortiment is voor de handel beschikbaar via directe verkoop (mail hiervoor naar verkoop@dehoogorchids.com) of via de webshop van Floriday.io.

Vragen over onze orchideeënkwekerij of orchidee soorten?

Heeft u een vraag over onze orchidee soorten of wilt u meer te weten komen over onze kwekerij? Neem dan telefonisch contact op of stuur een e-mail naar ons. Ook als u zakelijk Dendrobium Nobilé orchideeën wilt kopen en direct geholpen wilt worden, kunt u ons bellen op 015 262 0429 of mailen naar verkoop@dehoogorchids.com. We helpen u graag!