fbpx

Contact

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Neem bij vragen over onze orchideeënkwekerij of over onze specifieke productinformatie gerust contact met ons op. Marco en Jolanda beantwoorden graag al uw vragen met betrekking tot specifieke productinformatie. Voor algemene vragen helpt Arjan u graag verder. Wilt u orchideeën bij ons kopen? Scrol dan verder en bekijk de mogelijkheden.

Marco 2

marco de hoog

Arjan 3

arjan de hoog

Jolanda 7

Jolanda Nieuwenhuijze

Marketing & Verkoop

Tel: 015 – 262 0429
Mobiel: 06 – 24 86 10 86
E-mail: jolanda@dehoogorchids.com

Zakelijk en particulier kopen bij De Hoog Orchids

We verkopen ons eigen merk Florallure Sublime Orchids zowel aan zakelijke als particuliere klanten. Het aankoopproces tussen de twee is echter verschillend. Dit lichten we graag nog even toe:

Zakelijk kopen

Als zakelijke klant zijn er twee manieren om onze prachtige orchideeën te kopen. Stuur een mail met de aantallen en soort orchideeën naar verkoop@dehoogorchids.com of bestel ze gemakkelijk via de webshop van floriday.io.

Particulier kopen

Onze orchideeënkwekerij in Pijnacker heeft een winkel met een breed assortiment aan Dendrobium Nobilé. Hier zijn particulieren van harte welkom om onze orchideeën te kopen.

Het is als particulier ook mogelijk om orchideeën te bestellen. Dit is mogelijk via de website van Amazon.nl

Onze vestigingen

Onze kwekerij is verdeeld over twee moderne vestigingen in Delfgauw en Pijnacker. In totaal hebben we 52.000 m2 duurzame productieruimte. Naast een productieruimte heeft onze vestiging in Pijnacker een gezellige winkel waar particulieren hun fleurige orchideeën kopen.

De Hoog Orchids Delfgauw

Vrederustlaan 10
2645 AW Delfgauw
Tel: 015 – 262 0429
E-mail: info@dehoogorchids.com

De Hoog Orchids Pijnacker

Overgauwseweg 74a
2641 NG Pijnacker
Tel: 015 – 262 0429
E-mail: info@dehoogorchids.com

Werken bij De Hoog Orchids

Wilt u aan de slag bij onze orchideeënkwekerij? Dat kan! Solliciteer op een van onze openstaande vacatures en wie weet bent u binnenkort het nieuwste lid van ons team.