fbpx

Florallure wordt met veel zorg en toewijding gekweekt door De Hoog Orchids.

arjan-de-hoog-250x250

TOEWIJDING

Ons familie bedrijf kweekt sinds 1990 Dendrobium Nobilé’s. We zijn gevestigd in Delfgauw en Pijnacker in Zuid Holland. Samen met onze enthousiaste medewerkers kweken we jaarrond  Florallure Dendrobium Nobilé.  We beschikken over 52.000 m2 productie ruimte verdeeld over 2 moderne en duurzame  locaties in Delfgauw en Pijnacker. Wij verkopen onze orchideeën aan groothandels, tuincentra en retailers. Zij zorgen er op hun beurt voor dat consumenten wereldwijd kunnen genieten van onze Dendrobium Nobilé.

hightech-250x250

HIGH-TECH

Onze kwekerij in Pijnacker is in 2007 volledig nieuw gebouwd. In 2013 opende De Hoog Orchids in Delfgauw een gloednieuwe en duurzame orchideeënkwekerij van 27.500 m2. Doordat het bedrijf gebruikt maakt van 3 binnenschermen, warmte -en koude bronnen, warmtepomp en WKK’s met een rookgasreiniger wordt er veel energie bespaard en ontstaat er CO2 reductie. De planten worden tijdens de koeling belicht met led verlichting. Deze nieuwe techniek zorgt voor een zo laag mogelijk energieverbruik en de beste knopbezetting bij florallure dendrobium nobile’s. de warmte die vrijkomt tijdens het koelen wordt in de opkweek hergebruikt voor de groei van de jonge planten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MILIEUBEWUST

Duurzaamheid en milieu zijn voor ons belangrijke aspecten. De Hoog Orchids probeert op een zo milieuverantwoordelijke manier te telen. Door de LED verlichting en de CO2 reductie proberen we zo min mogelijk het milieu te belasten. Dit geldt ook voor het werken met biologische bestrijdingsmiddelen (natuurlijke vijanden). Wij hechten veel waarde aan kwaliteitscertificeringen. Op het gebied van milieu, duurzaamheid, veiligheid en traceerbaarheid zijn wij gecertificeerd volgens de hoogste normen (MPS A+ & MPS GAP).