De Hoog Orchids is de absolute specialist in Dendrobium Nobilé.
Ons assortiment bestaat puur uit kwalitatief hoogwaardige soorten en exclusieve kleuren, jaarrond leverbaar.

apollon

De Apollon is de meest veelzijdige Florallure. De stammen zijn volledig bezet met knoppen. De bloemen zijn wit als sneeuw met een zachtgeel hart. Hierdoor straalt de plant luxe en rust uit.

akatsuki

Deze prachtige kleurrijke Florallure is een echte blikvanger in je huiskamer. De warme paarse kleur, gecombineerd met het gele hart zorgt ervoor dat je met de Akatsuki een warme atmosfeer creëert.

irene smile

De naam van deze Florallure zegt het al: je haalt vrolijkheid in huis. Deze Dendrobium Nobilé heeft sierlijke witte bloemetjes met mooi roze randje. Fris maar toch kleurrijk.

apollon midi

De Apollon Midi is de middelste van de drie beschikbare maten. De plant heeft dezelfde kenmerken als de Apollon maar is met haar 9 cm potmaat nét wat kleiner.

sea mary

Deze rustieke Florallure heeft een zacht roze kleur met een subtiel geel hart. Door haar hoge knopbezetting is de Sea Mary een ware bloemenzee als ze in bloei staat. Ze past perfect in een rustig interieur.

red emperor

Florallure Red Emperor is een orchidee met een exotisch tintje. De mooie donker paarse bloem valt overal op. Doordat de kern van het hart heel donker paars is, knalt deze bloem eruit.

apollon mini

De Apollon Mini is de kleinste van de drie beschikbare maten. De plant heeft dezelfde kenmerken als de grotere twee soorten maar is met haar 6 cm potmaat het ‘kleine zusje’.

Florallure Lucky Bird Holiday

lucky bird holiday

De Lucky Bird Holiday is een grootbloemige Nobile met een overwegend witte kleur en donker hart, met als verrassende twist een uitdagend paars randje. Door deze combinatie is deze Nobile een kleurrijke toevoeging aan elke huiskamer!

Florallure Angel Moon Love Letter

angel moon love letter

Deze grootbloemige romantische Nobile kenmerkt zich door zijn mooie grote roze bloemen en geel hart. De grote bloemen zijn een prachtig fris kleurenpallet dat iedere huiskamer opfleurt!

apollon bow

De Apollon boog is gemaakt van onze beste 2 stam Apollon met een diameter van wel 30cm doorsnede! De perfecte keuze voor iemand die net iets anders wil.

Florallure Sunny Bird Shine Day

sunny bird shine day

De Sunny Bird Shine Day is een grootbloemige Nobile met een mooi frisse gele kleur. De grote zachtgele bloemen hebben een subtiel contrast met het donkerder gekleurde hart. De ideale plant voor iemand die houdt van pastelkleuren!

Florallure Dark Eye

dark eye

De Dark Eye is dankzij haar hoge knopbezetting en donker hart een opvallende eyecatcher in elke kamer!

Florallure Fancy Moon Eve

fancy moon eve

De Fancy moon eve is een grootbloemig type met zeer kleurrijke bloemen. De bloemen zijn prachtig geel met contrasterend roze en zorgen voor een exotische tint in je huiskamer.

Florallure 70009

"70009"

Deze nobile heeft middelgrote bloemen en een zeer hoge knopbezetting. De prachtig opvallende bloem heeft een parelmoer witte  basis met een sprekend donker hart en kleurrijke roze randen.

VERKOOP

Ons assortiment is voor de handel beschikbaar via de webshop van FloraXchange.nl of via directe verkoop. Klik op onderstaand logo om direct naar FLorXchange te gaan of email naar: verkoop@dehoogorchids.com voor direct contact met één van onze verkopers.

floraxchange-white