De Hoog Orchids is de absolute specialist in Dendrobium Nobilé.
Ons assortiment bestaat puur uit kwalitatief hoogwaardige soorten en exclusieve kleuren, jaarrond leverbaar.

florallure-appolon

apollon

De Apollon is de meest veelzijdige Florallure. De stammen zijn volledig bezet met knoppen. De bloemen zijn wit als sneeuw met een zachtgeel hart. Hierdoor straalt de plant luxe en rust uit.

florallure-akatsuki

akatsuki

Deze prachtige kleurrijke Florallure is een echte blikvanger in je huiskamer. De warme paarse kleur, gecombineerd met het gele hart zorgt ervoor dat je met de Akatsuki een warme atmosfeer creëert.

florallure-irene-smile

irene smile

De naam van deze Florallure zegt het al: je haalt vrolijkheid in huis. Deze Dendrobium Nobilé heeft sierlijke witte bloemetjes met mooi roze randje. Fris maar toch kleurrijk.

florallure-monoko

monoko

Deze Florallure onderscheidt zich van de andere Florallures door zijn grote sprekende bloemen. Deze Florallure met haar grote roze bloemen met een sprekend kleurrijk hart is een echte eyecatcher voor in de huiskamer.

florallure-sea-mary

sea mary

Deze rustieke Florallure heeft een zacht roze kleur met een subtiel geel hart. Door haar hoge knopbezetting is de Sea Mary een ware bloemenzee als ze in bloei staat. Ze past perfect in een rustig interieur.

florallure-red-emperor-flower

red emperor

Florallure Red Emperor is een orchidee met een exotisch tintje. De mooie donker paarse bloem valt overal op. Doordat de kern van het hart heel donker paars is, knalt deze bloem eruit.

florallure-appolon-midi

apollon midi

De Apollon Midi is de middelste van de drie beschikbare maten. De plant heeft dezelfde kenmerken als de Apollon maar is met haar 9 cm potmaat nét wat kleiner.

florallure-appolon-mini

apollon mini

De Apollon Mini is de kleinste van de drie beschikbare maten. De plant heeft dezelfde kenmerken als de grotere twee soorten maar is met haar 6 cm potmaat het ‘kleine zusje’.

VERKOOP

Ons assortiment is voor de handel beschikbaar via de webshop van FloraXchange.nl of via directe verkoop. Klik op onderstaand logo om direct naar FLorXchange te gaan of email naar: verkoop@dehoogorchids.com voor direct contact met één van onze verkopers.

floraxchange-white